Luv Deluxe.Bästa videon jag sett på väldigt länge.

RANDOMCOOLSHIT II.

Känns som om det är läge att smälla upp en till playlist, det var ju ett tag sedan sist.
Mycket av det jag lyssnar på finns tyvärr inte på Spotify, man får helt enkelt göra somså att man tager vad man haver och hoppas på att det blir någorlunda representativt ändå! Varsågoda.

För övrigt så har jag kontrollskrivning på måndag,
så det blir ingen cocacola/carbonara/resorb/alvedon-kur den här helgen.
Synd.

MGMT på Popaganda.

Det var skönt att äntligen få se MGMT live. Precis innan den här låten började det ösregna över Eriksdalsbadet och regnet fortsatte under resten av spelningen.Men det gjorde verkligen ingenting.
Ni får ursäkta min dåliga kamera och att jag inte orkade stå längre fram förresten.

"Känd person spelar skivor på uteställe"-grejen.

Besökte Popagandafestivalen i helgen och hade en mycket trevlig helg. Banden var bra, vädret var fint för det mesta och vinet var gott. Efter en lång första dag med massor av musik och en hel del vin var vi ganska trötta, men bestämde oss ändå för att dra vidare till Strand och lyssna på Le Corps Mince de Françoise m.fl.

Efter spelningarna hoppades vi på en bra DJ, men icke...
Istället kliver Camera Obscura upp på scenen för att spela skivor. Sådant kan ju fungera för uteserveringar osv men sällan för ett dansgolv! Att ett band gör bra musik och/eller lyssnar på bra musik behöver verkligen inte betyda att de är lämpliga som skivryttare. Jag dansar mycket hellre till musik spelad av en helt okänd skivryttare som vet vad han/hon gör än en "känd" person som är helt värdelös.

Inte nog med att de spelade svårdansade låtar, de bytte dessutom låt genom att typ mute:a den ena kanalen på bordet och samtidigt dra igång ljudet på den andra. Gärna vid så opassande tillfällen som möjligt.
Muggigt.

RSS 2.0